top of page

‘Ieder mens is uniek, hierdoor is voedingsadvies altijd maatwerk’.

Mijn naam is Vera de Visser, vanaf jongs af aan, ben ik geïnteresseerd in de gezondheid van een mens in combinatie met voeding. Dat begon al met het samen eten bereiden met mijn moeder, samen koekjes en taarten bakken en in het weekend een uitgebreid gevarieerd ontbijt maken voor mijn ouders. Al op jonge leeftijd zocht ik naar recepten voor meer variatie in ons diner en maakte ik verschillende hoofdgerechten naar tevredenheid van mijn familie. 

Toch had ik zelf nog niet door dat hier mijn passie lag, waardoor ik eerst de opleiding Communicatie heb gevolgd. Na een aantal jaar werkervaring ben ik er achter komen dat ik mijn hart moest volgen en heb ik de kans gegrepen om alsnog mijn passie voor gezondheid en voeding te volgen.

Familieshoot-deVisser-047-door-Patrick-O

In september 2013 ben ik begonnen aan de opleiding Voeding & Diëtetiek aan de Hogeschool van Amsterdam. Na 2 kinderen te hebben gekregen tijdens de opleiding, heb ik 23 mei 2017 de opleiding vol trots afgerond.

Nu mag ik doen waar ik al die tijd naar heb uitgekeken, in gesprek gaan met mensen over hun gezondheid en de relatie met voeding.

bottom of page